[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

PRODUCT BABAGAN

Booher minangka pimpinan ing industri alat torsi.

LULUS ISO 9001:2008 STANDARD
LULUS ISO 9001:2008 STANDARD
company profile

ABOUT BOOHER

Tim riset lan pangembangan kita adhedhasar ing Georiga, Amerika, lan pabrik manufaktur sing didegake ing Shanghai. Kita wis nggabungake pabrik torsi sing misuwur ing donya, perusahaan manufaktur paling gedhe ing donya alat terisolasi VDE, alat ESD, kasus keamanan tingkat militer lan platform produk industri liyane, nyedhiyakake produk industri sing sugih kanggo sistem tenaga China, tenaga angin, sepur, petroleum. lan petrokimia, aeroangkasa, manufaktur mobil energi, manufaktur mekanik, hotel dhuwur lan industri pangopènan properti lan liya-liyane ......

Kenapa Pilih Booher Tools:
  • Produsen Profesional terintegrasi alat terisolasi VDE
  • Sertifikat VDE GS Jerman, dijamin dening 28 produk seri
  • MOQ 1Set kanggo Customized Tools Set
  • Drafter Standar Nasional kanggo kunci torsi, obeng lan soket segi enam
Luwih rinci
Booher Cloud Leopard Technology (Shanghai)Co., Ltd.
Gambar Company
Booher Cloud Leopard Technology (Shanghai)Co., Ltd.

Produk Booher wis lulus macem-macem sertifikasi lan uji coba sing paling ketat ing donya.

Video Ayo Sampeyan Ngerteni Liyane Babagan Kita!
Video liyane

BOOHER JARINGAN GLOBAL

PASAR GAGAL

Canada

USA

Mexico

Peru

Iceland

Finland

France

Jerman

Brazil

Argentina

Italia

Hungary

Republik Belarus

Saudi Arabia

Czech Republic

Poland

Afrika Kidul

Sri Lanka

Rusia

Japan

Indonesia

Singapore

Portugal

Australia

New Zealand

Spanyol

China

Turkey

Israel

Nigeria

Booher Wis Quality Products

Nyedhiyakake produk industri sing sugih kanggo sistem tenaga China, tenaga angin, sepur, petroleum lan petrokimia, aeroangkasa, manufaktur mobil energi, manufaktur mekanik, hotel mewah lan industri pangopènan properti lan liya-liyane.

Produk liyane

Latest Warta & Blog