[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah> Babagan awake dhewe > Gambar Company

Sapa Wae
Sapa Wae

Booher, Booher Cloud Leopard Technology (Shanghai) Co., Ltd. pangadeg Steve A. Booher minangka pimpinan ing industri alat torsi, ora amarga dheweke dadi insinyur kepala ing perusahaan grup alat paling gedhe ing donya, Danaher Tool Group, nanging amarga dheweke wis luwih saka 30 taun alat torsi un-interrupted ngrancang expertise lan pangenalan lan ngormati ing saindhenging donya.

Tim riset lan pangembangan kita adhedhasar ing Georiga, Amerika, lan pabrik manufaktur sing didegake ing Shanghai. Kita wis nggabungake pabrik torsi sing misuwur ing donya, perusahaan manufaktur paling gedhe ing donya alat terisolasi VDE, alat ESD, kasus keamanan tingkat militer lan platform produk industri liyane, nyedhiyakake produk industri sing sugih kanggo sistem tenaga China, tenaga angin, sepur, petroleum lan petrokimia, aeroangkasa, manufaktur mobil energi, manufaktur mekanik, hotel lan industri pangopènan properti lan liya-liyane.

Produk Booher wis lulus macem-macem sertifikasi lan tes sing paling ketat ing donya, kalebu sertifikasi VDE sing ditanggepi dening Verband Deutscher Elektrotechnikere ing basa Jerman, IEC ing ngisor iki, peraturan EU babagan REACH, ASTM, STANAG4280, MILC-4150J, FED-STD-101C, kabeh iki nggawe kita dadi posisi pimpinan ing lapangan manufaktur donya.Nalika wutah industri 4.0 dadi strategi nasional, kanggo netepake Highly pribadi, produk digital lan layanan ing mode produksi dadi BOOHER'S misi lan goal mangsa.