[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

VDE Insulated Tools

Omah> Products > VDE Insulated Tools

1
2
3
4
Multi Fungsional 9 Pcs Insulated Electrician Screwdriver Tool Set
Multi Fungsional 9 Pcs Insulated Electrician Screwdriver Tool Set
Multi Fungsional 9 Pcs Insulated Electrician Screwdriver Tool Set
Multi Fungsional 9 Pcs Insulated Electrician Screwdriver Tool Set

Multi Fungsional 9 Pcs Insulated Electrician Screwdriver Tool Set


wektu Lead

Jumlah (set)1 - 10> 10
Wektu timbal (dina)7Rundingan


samples

Jumlah pesenan maksimal: 10 set


pangaturan

Logo khusus

Min. pesenan: 1000

Description
Jeneng Product
9PCS VDE 1000V Insulated Hand Tools Set
Standard
DIN & ISO & IEC
Koleksi
Kit Alat Listrik Kab
aplikasi
Set perkakas tangan

2

H4c7df487f61e43278fa1517296de3cd9L.webp
H6a41380c927d4ceb9a32335544c42f4fo.webp
specifications

Atribut khusus industri

Alat KalebuObeng LISTRIK
paketTas ritsleting
dimensi32 * 16.5 * 6cm

Atribut liyane

Panggonan AsalShanghai, China
WarrantyDijamin
Dhukungan khususOEM, ODM
Brand NameBOOHER
Panggil model0200101
aplikasiSet perkakas tangan
jeneng Product

9PCS VDE 1000V Insulated Hand Tools Set

StandardDIN & ISO 
Werna

Minangka ditampilake ing gambar

CertificationVDE GS 
MOQ1 pesawat
Material

S2 baja, Crv

Packaging

Cilik Zipper

Detail Cepet

Kemasan lan pangiriman

Details Packaging

kasus zipper

PortSHANGHAI


tampilan

H15a87118893e4be5b3113e54fd25d4136.webp

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen?

A1: Nggih

Q2. Sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM lan ODM?

A2: Ya, kita bisa nggawe OEM lan ODM kanggo sampeyan yen jumlahe ketemu MOQ

Q3. Suwene bakal njupuk kanggo nglakokaké pesenan sandi?

A3: Iki gumantung saka ukuran lan kerumitan pesenan.

Q4. Cara pangiriman?

A4: Biasane, kanggo pesenan cilik kita nggunakake FedEx, DHL, TNT, UPS lan liya-liyane. Nanging ing biaya pangiriman bisa uga beda banget, sampeyan bisa milih perusahaan Express sampeyan luwih seneng. Kanggo pesenan gedhe, kita uga bisa ngatur kargo Air utawa segara kanggo nyuda biaya pangiriman.

Q5.Pelabuhan pengiriman apa sing kita kirim barang?

A5: Biasane, kita ngirim saka pelabuhan Shanghai, yen sampeyan butuh port liyane kabari.

sertifikasi

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Contoh

1
2
3

pameran

4
555

Pelanggan Koperasi

1
2
3

PANALITEN