[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

VDE Insulated Tools

Omah> Products > VDE Insulated Tools

01
02
03
4
5
6
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik
Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik

Kasus Ritsleting Desain Kustom Ekonomis 1000V Obeng Terisolasi lan Tang Set Alat Listrik


wektu Lead

Jumlah (set)1 - 10> 10
Wektu timbal (dina)7Rundingan


samples

Jumlah pesenan maksimal: 10 set


pangaturan

Logo khusus

Min. pesenan: 1000

Isi alat sing disesuaikan

Min. pesenan: 200

Kasus zipper sing disesuaikan

Min. pesenan: 300

Description

Jeneng Product
11 PCS VDE 1000V Insulated Hand Tool Set
Standard
DIN & ISO
Koleksi
Kit Alat Listrik Kab
aplikasi
Set perkakas tangan

specifications

Atribut khusus industri

Alat KalebuObeng ELEKTRIK, Tang listrik, Piso kabel listrik
paketTas ritsleting
dimensi31.5 * 26 * 5.5CM

Atribut liyane

Panggonan AsalShanghai, China
WarrantyDijamin
Dhukungan khususOEM
Brand NameBOOHER
Panggil model0200102
aplikasiSet perkakas tangan
jeneng Product

11 PCS VDE 1000V Insulated Hand Tool Set

StandardDIN & ISO 
Werna

Minangka ditampilake ing gambar

Certification

VDE GS, Reach

MOQ1 pesawat
Material

S2 Baja, CrV

Packaging

Cilik Zipper

Detail Cepet

Kemasan lan pangiriman

Details Packaging

zipper case & warna lengan.

PortSHANGHAI


tampilan

H00f9e0e11e8942419582757900f3ed8eb

H6e1e832f55c7417db21f72d309f3c730s

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen?

A1: Nggih

Q2. Sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM lan ODM?

A2: Ya, kita bisa nggawe OEM lan ODM kanggo sampeyan yen jumlahe ketemu MOQ

Q3. Suwene bakal njupuk kanggo nglakokaké pesenan sandi?

A3: Iki gumantung saka ukuran lan kerumitan pesenan.

Q4. Cara pangiriman?

A4: Biasane, kanggo pesenan cilik kita nggunakake FedEx, DHL, TNT, UPS lan liya-liyane. Nanging ing biaya pangiriman bisa uga beda banget, sampeyan bisa milih perusahaan Express sampeyan luwih seneng. Kanggo pesenan gedhe, kita uga bisa ngatur kargo Air utawa segara kanggo nyuda biaya pangiriman.

Q5.Pelabuhan pengiriman apa sing kita kirim barang?

A5: Biasane, kita ngirim saka pelabuhan Shanghai, yen sampeyan butuh port liyane kabari.

sertifikasi

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Contoh

1
2
3

pameran

4
555

Pelanggan Koperasi

1
2
3

PANALITEN