[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

VDE Insulated Tools

Omah> Products > VDE Insulated Tools

1
2
3
4
5
Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi

Alat terisolasi paling laris 50 pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi


wektu Lead

Jumlah (set)1 - 10> 10
Wektu timbal (dina)7Rundingan


pangaturan

Paket sing disesuaikan
Min. pesenan: 50
Kanggo rincian kustomisasi liyane, supplier pesen
Description
Jeneng Product
BOOHER 50PCS 1/2" VDE 1000V Insulated Tools Set
Standard
DIN & ISO & IEC
Koleksi
Kit Alat Listrik Kab
aplikasi
Set perkakas tangan

01

02
03


04
05
specifications

Atribut khusus industri

Alat KalebuObeng LISTRIK, Kunci Listrik,
Tang listrik, soket listrik, kunci hex listrik
wrench
paketKasus Troli ABS
dimensi45 * 31 * 21cm

Atribut liyane

Panggonan AsalShanghai, China
WarrantyDijamin
Dhukungan khususOEM
Brand NameBOOHER
Panggil model0200705
aplikasiSet perkakas tangan
jeneng ProductBOOHER 50PCS 1/2" VDE 1000V Insulated Tools
Setel
StandardDIN & ISO & IEC
WernaAbang/kuning
CertificationVDE GS & Reach & PAHs
fungsiInsulated kanggo 1000V.AC lan 1500V.DC
paketkasus cetakan jotosan
digunakake suhu-40 ℃ ~ 70 ℃
Detail Cepet

Kemasan lan pangiriman

Details PackagingKasus troli ABS, KOTAK KARTON
PortSHANGHAI

Dhaptar atribut

Kemampuan sumber1000 Set / Sets saben Sasi

tampilan

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen?

A1: Nggih

Q2. Sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM lan ODM?

A2: Ya, kita bisa nggawe OEM lan ODM kanggo sampeyan yen jumlahe ketemu MOQ

Q3. Suwene bakal njupuk kanggo nglakokaké pesenan sandi?

A3: Iki gumantung saka ukuran lan kerumitan pesenan.

Q4. Cara pangiriman?

A4: Biasane, kanggo pesenan cilik kita nggunakake FedEx, DHL, TNT, UPS lan liya-liyane. Nanging ing biaya pangiriman bisa uga beda banget, sampeyan bisa milih perusahaan Express sampeyan luwih seneng. Kanggo pesenan gedhe, kita uga bisa ngatur kargo Air utawa segara kanggo nyuda biaya pangiriman.

Q5.Pelabuhan pengiriman apa sing kita kirim barang?

A5: Biasane, kita ngirim saka pelabuhan Shanghai, yen sampeyan butuh port liyane kabari.

sertifikasi

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Contoh

1
2
3

pameran

4
555

Produk liyane

0

PANALITEN