[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

News Company

Omah> News > News Company

Tinjauan Apik babagan Pameran Industri Internasional China kaping 23 - Booth Baohe

Wektu: 2023-09-26 Hit 22

Pameran Industri Internasional China kaping 23 rampung kanthi sukses ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai) tanggal 23 September. Pameran industri taun iki suwene 5 dina, kanthi total 9 wilayah pameran profesional utama, saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad, meh sewu teknologi anyar lan produk anyar debut kanggo pisanan.

640_1

Ing pameran industri iki, Baohe ngluncurake produk anyar manajemen alat cerdas: kabinet daur ulang kerah induksi gravitasi cerdas, kabinet manajemen pangisian daya cerdas, kabinet manajemen alat cerdas RFID lan produk manajemen alat liyane.

640

640 (1)640 (2)

Baohe cocog karo tren jaman intelijen lan tanpa awak, lan wis ngembangake serangkaian produk manajemen cerdas. Ngandelake campur tangan teknologi cerdas sing maju lan efektif, ngetrapake manajemen produk alat sing efisien lan akurat, nyadari traceability utangan lan mbayar maneh, lan persediaan cerdas, supaya bisa ngatasi titik nyeri saka pengulangan kerja sing dhuwur lan tekanan persediaan persediaan sing dhuwur saka manajer ing industri. , kang wis menangaké apresiasi unanimous everyone.

640 (3)

RFI sing dipasangD tag

(4)

Teknologi gravitasi sensing

(5)

(6)

Ing September 20th, ing Kepemimpinan saka Pak Wu Jinhu, General Manager saka Baohe, pelanggan diundang dibukak produksi lan Déwan basa Baohe Exhibition Center ing Changzhou.

(7)

640 (7)

Dasar nduweni tampilan produk cerdas lengkap lan pusat logistik produk Baohe: lantai pisanan dipérang dadi: testing RFID lan testing saluran cerdas, instalasi produk cerdas lan area commissioning, area produksi EVA engraving; lantai katelu dipérang dadi: panyimpenan alat lan kapal, persediaan cerdas, tampilan produk cerdas lan area demonstrasi, wilayah riset lan pangembangan piranti lunak cerdas.

8.1

Antarane wong-wong mau, pelanggan bisa luwih intuisi mangertos peran pengawasan penting saka sistem manajemen alat cerdas ing kabeh manajemen gudang kanthi ngunjungi pusat alat cerdas.Realize kontrol materi cerdas bener lan èfèktif nambah efficiency karya.

Baohe dilengkapi tim layanan darmabakti kanggo saben pelanggan sing dihormati, lan manajer produk cerdas profesional lan insinyur sales tansah nunggu kabutuhan sampeyan.

640 (8)


Sadurunge: 2024 JERMAN KOLN Undhangan Adil

Sabanjure: Ana