[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

News Company

Omah> News > News Company

Produk Manajemen Alat Cerdas Booher Menyang Luar Negeri, Debut ing Pameran Koln Jerman 2024

Wektu: 2024-03-06 Hit 29

Pameran Koln Jerman dianakaké wiwit tanggal 3 nganti 6 Maret 2024 ing Pusat Pameran Internasional ing Koln, Jerman.

Pameran Perangkat Keras Internasional Koln saiki dadi pameran produk hardware paling gedhe lan luwih berpengaruh ing donya, dianakake saben rong taun. Pameran taun iki narik luwih saka 3,200 peserta pameran saka 55 negara, kanthi produk ing limang kategori: alat, peralatan industri cilik, pengikat, kunci lan produk rumah tangga, pengecer kumpul, pemasok lan para panuku saka lapangan sing gegandhengan ing saindenging jagad.

1


Sorotan Pameran

Teknologi Inovatif:  Pameran iki nglumpukake merek top lan teknologi paling anyar saka kabeh ndonya, nyedhiyakake produk lan teknologi paling canggih.

Produk sing akeh:  Acara kasebut bakal nampilake kabeh jinis produk hardware, kalebu piranti, hardware bangunan, hardware rumah tangga, lan liya-liyane kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda.

Jaringan Industri:  Acara kasebut menehi kesempatan kanggo para panyedhiya lan para panuku kanggo ketemu langsung, ing ngendi sampeyan bisa komunikasi karo pakar industri, sinau babagan tren pasar lan golek mitra.

2

Booher miwiti debut ing pameran manca kanggo pisanan karo produk manajemen alat cerdas, lan dadi pisanan "Made in China" perusahaan merek piranti hardware sing nggabungake riset lan pangembangan teknologi cerdas karo manajemen alat kanggo metu saka negara ing 2024. Wektu iki, kita nyiapake kabinèt sensor gravitasi cerdas, kabinèt sensor photosensitive cerdas lan troli alat cerdas, lan akeh pelanggan Eropah wis nuduhake kapentingan gedhe ing consulting lan rembugan ing situs pameran.

3

▲ Kabinet Sensor Gravitasi Cerdas, Kabinet Sensor Fotosensitif Cerdas

4

▲Keranjang alat sing cerdas

Pameran jaban rangkah bakal dadi saluran utama kanggo Booher kanggo entuk pesenan anyar saka luar negeri lan ngembangake kesempatan bisnis anyar. 2024 Booher bakal nyepetake pameran outbound kanggo nggedhekake pasar: 5 November, Pameran Perangkat Keras Internasional Rusia, lan sapiturute ...... Ing wektu iku, kita kanthi tulus ngajak sampeyan kabeh teka lan ngunjungi kita.

11
22
33