[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

News Industry

Omah> News > News Industry

Produk anyar / Baohe Shoulder Kit Set Plan

Wektu: 2021-11-15 Hit 15

Kanthi perkembangan ekonomi sing terus-terusan lan owah-owahan pamikiran, syarat pangguna kanggo kothak alat uga saya dhuwur lan luwih dhuwur, nggawe kothak alat ora mung katon, nanging uga nggunakake bahan. Inovasi terus-terusan.Kit alat ora mung trep kanggo nyimpen, nanging uga luwih gampang kanggo ngatur lan nindakake, dadi pilihan pisanan kanggo pangguna alat!

640

Bidang industri aplikasi toolkit

Toko Mobil 4S Kab

Nalika mbangun situs web, bakal dilengkapi sawetara kothak piranti kanggo nggampangake panggunaan alat lan nambah efisiensi.

Pabrik gedhe

Pabrik gedhe biasane operasi baris perakitan, lan cepet lan trep nggunakake kothak piranti cilik.

640 (1)

Industri manufaktur mobil penumpang lan pesawat

Keperluan lingkungan bengkel alat relatif dhuwur, lan stasiun kerja relatif gedhe, mula kudu dilengkapi kit alat tartamtu.

liyane

Ing macem-macem lapangan liyane, ana kemungkinan melu.

640 (2)

Kaluwihan saka Baohe Pundhak set

Gunakake kit Pundhak minangka operator panyimpenan kanggo pesawat;

Piranti bisa disimpen piecemeal ing tas ransel utawa EVA engraving bisa digunakake kanggo nemokake pribadi dibutuhake;

Tas ransel minangka cangkang keras, sing bisa nglindhungi isi kanthi efektif;

(3)

Ana kanthong ing tas ransel, sing bisa nyimpen peralatan sing luwih gedhe kayata dokumen, instrumen, tablet, komputer, lan liya-liyane;

Tas ransel nggawa alat, bisa nyuda intensitas nggawa;

Pelanggan bisa milih kanggo nyimpen produk miturut kabutuhan dhewe.

Baohe Pundhak Kit Set Plan

01

Set alat isolasi VDE 9 potong

(4)

02

Set alat isolasi VDE 20 potong

(5)

03

Set alat isolasi VDE 9 potong

(6)

04

Set alat lengkap 17 potong

(7)

05

Set alat lengkap 16 potong

(8)