[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

News Industry

Omah> News > News Industry

Nggolek rincian pokok, Baohe marisi pakaryan abad-lawas digawe ing China

Wektu: 2023-03-16 Hit 14

Ing taun-taun pungkasan, industri manufaktur alat tangan hardware China wis berkembang kanthi cepet, lan liyane lan liyane merek lokal wis muncul minangka saingan ing pasar internasional.

Minangka merek alat tangan hardware Cina, Baohe gumantung ing pengalaman manufaktur pirang-pirang taun pangadeg ing bidang alat, netepi semangat pengrajin "kualitas asale saka kapercayan", benchmarking kualitas Jerman, lan ngowahi "semangat tukang" keunggulan. menyang standar "olahan" ing produksi nyata. Kontrol ketat kualitas produk, nangkep standar sing kaku, upaya tanpa henti ing desain, lan ngupayakake inovasi sing antusias.

1

Baosheng minangka unit panyusunan standar nasional kanggo kunci torsi, obeng sekrup, lan kunci allen ing China. Sawise dites dening panguwasa internasional, produk kasebut ketemu utawa malah ngluwihi standar DIN Eropa.

Alat tangan terisolasi VDE

Produk insulasi duwe 28 sertifikasi VDE GS Jerman lan wis lulus sertifikasi VPA GS Jerman sing ketat banget.

x1

Benteng obor

Apa iku obeng torsi utawa peralatan testing torsi profesional, Baohe wis cocog produk kanggo ketemu kabutuhan customer.Desain paten saka struktur inovatif nemen mbenakake kekiatan lan akurasi. Sanajan jumlah panggunaan ngluwihi kaping 5,000, akurasi isih bisa tekan standar.

x2

Tang kelas industri

Tang seri kelas industri Baohe nggunakake peralatan canggih kanggo ningkatake teknologi manufaktur, nyuda konsumsi bahan lan energi nganti 10%, lan njamin kualitas permukaan tempa sing tepat lan apik, kuwat lan awet.

5

wrench

Desain non-slip unik lan pinggiran Gamelan dirancang ergonomis sabenere diprodhuksi kanggo standar dhuwur kanggo ngluwihi umur layanan saka ngawut-awut lan perkakas lan mesthekake yen toleransi produk paling cilik cocog karo ukuran kacang.

6

Obeng kelas industri

Obeng Baohe wis lulus tes REACH kanthi sakabehe, ngetrapake standar DIN / ISO / GB, lan bisa digunakake terus-terusan nganti kaping 10,000.

7

Ing sawetara dekade kepungkur, merek alat tangan internasional wis ngrebut posisi dominan ing pasar Cina, nanging saiki, luwih akeh merek lokal narik luwih akeh pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan daya saing rega.

2

Baohe wis mboko sithik diadegaké gambar account unik saka "biaya-efektif alat industri" ing pasar Cina, benchmarking kualitas internasional, terus-terusan Ngapikake kualitas lan tingkat technical, lan nggawe Cina Manufaktur pathokan global anyar.