[email dilindhungi]

+ 86-21-6094 5800

Kabeh Kategori

News Industry

Omah> News > News Industry

Ana jinis bangga, disebut alat tangan insulating "Made in China"!

Wektu: 2023-10-23 Hit 38

BOOHER, minangka merek alat tangan industri tingkat pengrajin domestik anyar, wis dikembangake saka teknologi manufaktur tradisional. Ora mung njaga unsur-unsur efektif saka TEKNOLOGI manufaktur sing kepungkur, nanging uga terus-terusan nyerep macem-macem prestasi berteknologi tinggi lan nembus menyang ALL lapangan PRODUKSI PRODUK lan ALL PROSES.

Baohe BOOHER saiki dadi wakil saka "barang domestik anyar" ing bidang alat HARDWARE. Amarga kualitas sing apik lan rasio rega / KINERJA sing dhuwur, PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK. Ing antarane pirang-pirang alat insulasi, alat TANGAN, lan seri MANAGEMENT alat cerdas, akeh produk sing nggumunake wis diluncurake.

Ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki "Made in China", Xiaobian menehi sampeyan karo sawetara praktis lan biaya-efektif Baohe BOOHER seri jampel piranti.

Kit Repair Mobil Energi Anyar

0200412 Baohe 66-piece kit repair VDE kendaraan energi anyar

640

Model iki ngemot 66 potongan insulasi: soket metrik seri 1/2", kunci ratchet, batang ekstensi, 1/2" kunci T, soket obeng metrik 1/2", soket metrik 3/8", obeng slotted, phillips obeng, tang jampel, kunci luwes, pemotong kabel, kunci mbukak, kunci kembang plum, kotak safety portabel. Bisa nyukupi kabeh kabutuhan operasi ndandani otomatis energi anyar profesional, lan duwe kothak panyimpenan, sing biasane luwih trep kanggo panyimpenan .

0200301 Baohe 6-piece kit repair VDE kendaraan energi anyar

640 (1)

Model iki ngemot 6 potongan insulasi: 3/8 "metrik lengen, 3/8" rod extension, 3/8" kunci torsi terisolasi, 3/8" T-kunci, sarung tangan tukang listrik terisolasi. Bisa nyukupi kabutuhan profesional anyar. operasi ndandani otomatis energi kanggo nut disassembly lan tightening.

Setelan Listrik

0200103 Baohe 12-piece set insulasi VDE sing bisa diganti

Ganti setir

640 (2)

Model iki ngemot 12 potongan insulasi: rod batch tembung, rod batch salib, gagang obeng, lan tester. Bisa nyukupi kebutuhan pengencangan kacang konvensional lan disassembly saka operasi pangopènan tenaga dhasar profesional, lan tas alat sing entheng gampang. kanggo nyimpen lan nggawa.

0200651 Baohe 4-piece VDE tang isolasi set

640 (3)

Model iki ngemot 4 potongan insulasi: 8 "pemotong kabel, 8" tang jarum-irung, 6 "tang irung miring, lan 6" kabel strippers. Bisa nyukupi kabutuhan nglereni, clamping lan stripping operasi pangopènan tenaga profesional.

Kit ndandani insulasi lengkap

0200404 Baohe 111-potongan VDE kasus troli terisolasi

Set lengkap

640 (4)

Iki ngemot 111 bagean insulasi: kunci bukak, kunci pas sing bisa diatur, tang isolasi, tang kabel ratchet, obeng, pemotong kabel, gergaji busur, pinset, penjepit kawat plastik, lengan, lengan penjepit otomatis, set obeng presisi, 50 potong bisa diganti. set screwdriver, senter, kothak ABS. Bisa nyukupi kabeh kabutuhan operasi pangopènan daya profesional, lan kasus troli gagang ditarik-metu dirancang kanggo nggampangake nyimpen lan nindakake alat.

Isolasi artikel produk tunggal

Produk siji  Lengan terisolasi dua warna

640 (5)

Iku ketemu pangopènan lan pangopènan mesin, pangopènan sasis, perakitan baterei, lan pangopènan sistem tambahan ndandani otomatis energi anyar ing operasi ndandani otomatis energi anyar, lan wis specifications soket liyane.

0232006 Busur gergaji terisolasi

640 (6)

Gandhewo saw alat umum kanggo fitter, kang bisa Cut mati cilik baja bunder, amba baja, warata baja lan workpieces.Copot sumber daya sabisa sak operasi. Yen ora bisa dicopot, sampeyan kudu operate miturut spesifikasi, nyandhang sarung tangan insulasi lan nggunakake bantalan insulating.Saw agul-agul logam, sawing obyek karo titik, mbayar manungsa waé kanggo nyegah sirkuit cendhak.Pasang bener saka agul-agul saw bisa nyedhiyani pangayoman. ing acara misoperation.

Baohe BOOHER wis mesthi wis adhering kanggo "semangat pakaryan", adhering kanggo konsep layanan kabutuhan pangguna minangka sumber pembangunan perusahaan, lan insisting ing nggawe "biaya-efektif alat industri".

Baohe insulation Hand Tool kustomisasi Service

1

Pesenan minimal siji potongan bakal nyuda ambang kanggo layanan pribadi.

2

Periode construction cukup, saka nampa syarat selaras kanggo pangiriman, Sejatine kontrol ing 7-10 dina, kang Ngartekno ahead saka rata-rata industri 45-60 dina.

3

Kustomisasi sing dikarepake, gawe set miturut syarat pelanggan, lan njamin kualitas kustomisasi produk sing wis rampung.

4

Rega bisa dikontrol, lan rega kustomisasi pribadi bakal luwih dhuwur tinimbang produk populer, nanging rega kasebut kudu dikontrol ing kisaran sing cukup.

5

Layanan nelusuri lan layanan khusus duwe manajer proyek lan manajer produk kanggo layanan nelusuri, lan ngupayakake menehi solusi sing sampurna.

(7).

Insulation hand tool set kustomisasi

(8)

Cetakan injeksi terisolasi rong warna, luwih aman

(9)_副本

Kustomisasi industri pangopènan kendaraan energi anyar

Layanan kustomisasi TOOLS insulasi tandha sing BOOHER PROSES kustomisasi majeng pribadi Baohe wis tekan tingkat anyar. Ing mangsa ngarep, BOOHER BAOHE bakal ngenalake luwih akeh teknologi lan bakat kanggo nglayani kabutuhan pribadi, nggawa luwih akeh owah-owahan teknologi alat lan solusi aplikasi produk industri.